Thuis

Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.

Van goede kwaliteit Het binnen Volledige Kleuren LEIDENE Scherm voor verkoop
Van goede kwaliteit Het binnen Volledige Kleuren LEIDENE Scherm voor verkoop
Meestal krijg je waar je voor betaalt, maar in dit geval was ik aangenaam verrast door de hoge kwaliteit en cool effect van dit product voor de lage kosten.

—— Wasim Cahill

Ik ontving dit product op een korting voor mijn eerlijke beoordeling. Het kwam in een tijdig en was goed verpakt. Het scherm was echt indrukwekkend voor mij.

—— daniel

Echt een groot kopen. Ik kon niet meer tevreden zijn. Wonderful visueel effect. Ik zal waarschijnlijk meer te kopen in de toekomst.

—— Ryan

Goed gemaakt en alles wat er wordt gezegd te zijn. Het product kwam in een tijdig en werkt zoals geadverteerd. Zeer eenvoudige instructies. Opgericht in korte tijd.

—— Alvin

Zeer snelle verzending op het product en het kwam in goede vorm. De instructies voor het installeren zijn zeer clear.you heeft een geweldige job.

—— Mark Oliveira

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.

1 2 3 4 5
Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd. Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.
CLT-Industrieterrein Receptie clt bureau workshop Conferentieruimte

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : CLT
Aantal werknemers : 300~500
Jaarlijkse omzet : 20 million-50 million
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 80% - 90%

Shenzhenclt LEIDEN Technologieco., Ltd integreert productie, marketing, de naverkoopdienst, R&D in LEIDENE vertoning, LEIDENE module, LEIDENE strook, LEIDENE gordijn & Decoratie, LEIDENE verlichting en relevante toebehoren in het verleden.

 

CLT-beveiligen de samenloop uitstekende beroeps in elektronisch kringsontwerp, spaandertechnologische ontwikkeling, materiaal van SMT van de scherp-rand het volledige automatisering op dit gebied, die volledige automatiseringsvervaardiging realiseren hoogst de betrouwbaarheid van de LEIDENE producten om aan de eis van onze klanten te voldoen.

 

CLT voert de wijze van het verdelersbeheer die uit de aandeelvoordelen en met klanten ontwikkelen, verlenen wij de ODM & OEM dienst voor LEIDENE vertoningsfabrieken, verdelers en techniekcontractant. In Juni, 2009 hielden wij de eerste verdelers samenkomend in Shenzhen, die ook eerste één in de LEIDENE industrie was. Nu hebben wij het volledige verdelersnetwerk behalve Tibet en Taiwan in China, die goed de snelle lokale dienst voor klanten verlenen.

 

CLT heeft meer dan 50 professionele R&D-ingenieurs, die nieuwe producten ontwikkelen en productieproces onophoudelijk verbeteren, om klanten te verstrekken de concurrerendste producten. Nu bezit CLT de unieke technologie en de producten zoals SMD openlucht, punt-puntcorrectie, het alarm van het moduledefect, helderheids automatische aanpassing en de grote schermenoplossing enz. Al onze producten hebben de hoge en lage temperatuur overgegaan en trilling het testen, de openluchtschermen ontmoet IP66 en over norm.

 

De lichte normalisatie, en verdunt is de richting van onze producten, neemt CLT actief binnen deel en brengt de LEIDENE industrie ertoe om de gestandaardiseerde criteria te bepalen. Gebaseerd op materieel voordeel, voorziet CLT alle producten van goede kwaliteit, concurrerende prijs en de uitstekende dienst, ons basisprincipe is professioneel en praktisch, eerlijk en betrouwbaar. CLT heeft een goede reputatie gewonnen en verreikend effect in zowel binnenlandse als buitenlandse markt geproduceerd.

Contactgegevens
Shenzhen CLT LED Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Mr.

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)