Bericht versturen

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Hoofdmarkt:
Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Oceanië , Wereldwijd
Handelstype:
Fabrikant
Merken:
mannled
Nr van Werknemers::
100~200
Jaarlijkse Verkoop::
50000000-80000000
Gevestigd jaar::
2017
De uitvoerpc::
80% - 90%
Bedrijfdetails

Producent van LED-displaysShenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd.

Mannled is een wereldklasse LED-schermfabrikant met meer dan een decennium ervaring in de branche.We ontwerpen standaard en aangepaste LED-schermen voor een verscheidenheid aan indoor toepassingen, waaronder uitzending.Elk van onze schermen is gebouwd om een ongeëvenaarde kijkbeleving te bieden met hoge resolutie en helder, onberispelijk geluid.

Als u ons uw visie toevertrouwt, gebruiken we alle productie-middelen tot onze beschikking en onze innovatieve vaardigheden om te leveren wat u nodig heeft.We hebben een breed portfolio van ontwerpen waar u uit kunt kiezen en we zijn goed uitgerust om een aangepaste weergave alleen voor u te makenLaat ons uw ruimtes transformeren met opmerkelijke displays waar uw klanten van kunnen genieten.

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

Onze LED-schermfabriek is een toonaangevende fabrikant die gespecialiseerd is in de productie van hoogwaardige LED-schermen.Met jarenlange ervaring en continue technologische innovatie hebben wij ons gevestigd als een betrouwbare leverancier in de wereldwijde LED-industrie.

Onze fabriek is uitgerust met geavanceerde productiefaciliteiten en geavanceerde testapparatuur, waardoor de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van onze producten worden gewaarborgd.We hebben een team van ervaren ingenieurs en technici die zich inzetten voor het ontwikkelen van innovatieve LED-displayoplossingen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.

Onze LED-displays worden veel gebruikt in verschillende toepassingen zoals reclame, evenementen, stadions en meer.Of het nu binnen of buiten wordt gebruikt, onze schermen bieden uitstekende visuele prestaties met hoge helderheid, hoog contrast en levendige kleuren.

Bovendien zijn wij trots op onze inzet voor kwaliteit en duurzaamheid.We houden ons aan strenge kwaliteitscontrole normen en voldoen aan internationale milieuvoorschriften om de veiligheid en duurzaamheid van onze producten te garanderen.

Onze fabriek biedt ook op maat gemaakte oplossingen om aan de specifieke eisen van onze klanten te voldoen.We werken nauw samen met onze klanten om hun behoeften te begrijpen en op maat gemaakte LED-displayoplossingen te bieden die zowel functioneel als kosteneffectief zijn.

Tot slot is onze LED-schermfabriek toegewijd aan het leveren van de best mogelijke producten en diensten aan onze klanten.We streven ernaar om wereldwijd de voorkeur te geven aan LED-displayoplossingen en blijven de industrie leiden met onze innovatieve producten en diensten.

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 3

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 4

Wie wij zijn

Oorspronkelijk opgericht in 2017, richt SHENZHEN MANLED ELECTRONICS CO., LTD. (eigen merk MANNLED) zich op de ontwikkeling, productie en internationale verkoop van commerciële LED-displayproducten/oplossingen.Ik heb me jarenlang in dit vak ingezet., hebben we voldoende ervaring opgebouwd in LED Display, Digital Signage System & Professional COB led display.Gepersonaliseerde LED-schermen, Transparante LED Displays, zijn we al meer & meer populair geworden in de overzeese markten & genomen grote marktaandeel voor een aantal jaren, vooral in tender biedingen projecten als High-end merk.

Waarom wilt u zaken doen met ons?

Omdat we u kunnen aanbieden:

1.We maken ons eigen ontwerp, elk jaar zal hebben 2-3 nieuw product om de markt te halen eerder dan leveranciers.
2Alle panelen komen uit Taiwan of China, met goede kwaliteit in bulk.
3.Kleine hoeveelheid bestelling en elke speciale bestelling kan worden geaccepteerd.
4. 12 maanden na de verkoop en levenslange service maken uw bedrijf veilig.

Ons bedrijf streeft ernaar om klanten te voorzien van merkkwaliteit, producten met toegevoegde waarde/oplossingen, maar met lagere kosten.Sommige van onze klanten zijn lid van de top 500 bedrijven zoals Foxconn Group., Hon Hai Precision Co., Ltd, Giada Group, DASO Japan, China Telecom, CCB bank, HSBC enzovoort.

Met het oog op de toekomst zet Mannled zich in om een wereldklasse ODM-merk te creëren in de LED-displayproducten onder de richtlijn van "Professional Service and Creation".Focus op ODM-zaken en gedreven door innovatieMannled is toegewijd aan het leveren van de beste producten en diensten aan de klanten.

Services

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

Waarom Mannled kies

Helpend ondernemingen inhoud leveren die in dienst neemt, informeert en onderhoudt.

 • De technologie het LEIDENE van de flexibele LEIDENE schermmodule

  Onderzoek en Ontwikkelingsmogelijkheden

  Het mechanische ontwerp, het elektronische ontwerp, software en systeemontwerp ontwikkelen en raffineren constant onze producten met de recentste LEIDENE hardware en softwaretechnologieën.

 • De Viewpointecingenieurs van het LEIDENE scherm ontwerpen

  Creatief en Praktisch Ontwerp

  Meer dan 10 jaar van ervaring in LEIDEN vertoningsontwerp helpt ons om met succes door de idee en conceptiefase te gaan. Wij vergen trots in het verstrekken van de oplossingen van de douanevertoning die een wereld van verschil maken.

 • LEIDENE het Schermkwaliteitscontrole

  Kwaliteitsbeheersysteem

  Onze beschikbaarheid en bereidheid om ons strikt kwaliteitsbeheersysteem bij te werken leiden tot een lange levensduur, een robuuste helderheid, een kleurencoördinatie en signaalstabiliteit.

Geschiedenis

 

Shenzhen Mannled Technology Co., Ltd. heeft een rijke en illustere geschiedenis die teruggaat tot de oprichting in juli 2017.Sinds de oprichting is het bedrijf gestaag gegroeid, gedreven door een visie om een toonaangevende leverancier van LED-displaytechnologische oplossingen te worden.

 

Onder leiding van zijn oprichter en CEO, Liu Mannled, heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid, met de nadruk op de ontwikkeling van elektronische technologie en de productie van hoogwaardige LED-displays.Het productassortiment van het bedrijf omvat een breed scala aan LED-schermen, van indoor full-color displays tot outdoor reclameborden, podiumverhuur-schermen en creatieve LED-schermen.

 

Mannled's toewijding aan innovatie en uitmuntendheid is erkend door haar klanten en collega's in de industrie.Het bedrijf heeft veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling en heeft een moderne wetenschappelijke onderzoeks- en ontwikkelingsbasis opgezet met apparatuur van wereldklasse.Deze investering heeft Mannled in staat gesteld geavanceerde LED-displaytechnologie te ontwikkelen die voldoet aan de veranderende behoeften van de markt.

 

Bovendien heeft Mannled een strikt kwaliteitscontrolesysteem ingevoerd om de betrouwbaarheid en duurzaamheid van haar producten te waarborgen.De toewijding van het bedrijf aan kwaliteit is erkend door de ISO-certificeringen en andere industriële normen.

 

Terwijl Mannled blijft groeien, blijft het toegewijd aan zijn kernwaarden van eerlijkheid, integriteit en klanttevredenheid.Het bedrijf streeft ernaar zijn klanten de best mogelijke LED-displayoplossingen te bieden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften.

 

Tot slot heeft Mannled Shenzhen Technology Co., Ltd. een trotse geschiedenis van succes in de LED-displayindustrie.Met haar toewijding aan innovatie, kwaliteit en klantenservice is het bedrijf klaar om haar groei en leiderschap op de wereldwijde LED-markt voort te zetten.
Ons Team

    China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0   China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 1

We hebben een professioneel technici team allemaal in dit gebied meer dan 10 jaar, welkom klanten van over de hele wereld bezoeken onze website, en informeer ons als u enige behoeften,We kijken ernaar uit om u goede diensten te bieden.!

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 2

 

 

Ongeveer ons
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. William
Fax.: 86--18682161132
Contact nu
Post ons