Bericht versturen
Huis >

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , West-Europa , Oost-Europa , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Oceanië , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant

Merken:

mannled

Nr van Werknemers:

100~200

Jaarlijkse Verkoop:

50000000-80000000

Gevestigd jaar:

2017

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding

LEIDENE Vertoningsfabrikant-Foto-elektrisch de Technologieco. van Shenzhenmannled, Ltd

Mannled is een LEIDENE het schermfabrikant van wereldklasse met een meer dan decennium van ervaring in de zaken. Wij ontwerpen norm en douane LEIDENE het schermvertoningen voor een verscheidenheid van binnentoepassingen met inbegrip van uitzendende, kleinhandels, vermaaktrefpunten, en talrijk andere trillende montages. Elk van de onze schermen wordt gebouwd om een onovertroffen het bekijken ervaring met hoge resolutie en duidelijk, onberispelijk geluid te leveren.

Wanneer u ons met uw visie toevertrouwt, rusten wij elk productiemiddel te onzer beschikking en onze innovatieve vaardigheden uit om te leveren wat u nodig hebt. Wij hebben een brede portefeuille van ontwerpen u waarkunt kiezen van en wij zijn goed uitgerust om een douanevertoning enkel voor u tot stand te brengen. Zet uw ruimten met opmerkelijke vertoningen om die uw klanten kunnen binnen verrukken.

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

DE WGO WIJ ZIJN

Origineel gevestigd in 2017, de ELEKTRONIKAco. van SHENZHEN Mannled, Ltd (eigen merk „MANNLED“) nadruk bij commerciële LEIDENE vertoningsproducten/van oplossingen de ontwikkeling, productie en Internationale verkoop. Jarenlang heeft gewijd op dit gebied, hebben wij voldoende ervaring in LEIDENE Vertoning, Digitaal Signage systeem & Professionele MAÏSKOLF geleide vertoning geaccumuleerd. Vooral in Flexibele geleide vertonings Openlucht Digitale signage, de Aangepaste LEIDENE Schermen van DisDplay, Transparante LEIDENE Vertoningen, zijn wij reeds meer &more populair in markten overzee &taken grote market-share verscheidene jaren, vooral in tedere het bieden projecten als High-end merk geworden.

Waarom need do business met ons?

Omdat wij aan u kunnen aanbieden:

1.We maken ons eigen ontwerp, zal elk jaar nieuw product 2-3 om hebben de achterstand in te lopen de markt vroeger dan leveranciers.
2. Al paneel komt uit Taiwan of China, met goede kwaliteit in massa. Nu hebben wij meer dan 20000 stukpaneel in voorraad zodat wij om het even welke orde kunnen gemakkelijk behandelen.
3.Small de hoeveelheidsorde en om het even welke speciale orde kunnen worden goedgekeurd.
4. 12 Maand na verkoop en het levens de tijddienst maken uw zaken in brandkast.

Ons bedrijf poogt klanten van merkkwaliteit te voorzien, producten op de toegevoegde waarde/oplossingen maar lagere kosten. Tijdens deze jarenontwikkeling wonnen wij goede reputaties van cliënten. Sommige van onze cliënten zijn lid van wereld top 500 bedrijf zoals Foxconn-Groep, Hon Hai Precision Co. , Ltd, Giada Group, DASO Japan, China Telecom, CCB-bank, HSBC etc.

Onderzoekend de toekomst, levert Mannled zijn inspanningen om een ODM merk van wereldklasse in de LEIDENE vertoningsproducten onder de richtlijn van de „Professionele Dienst en Verwezenlijking“ tot stand te brengen. Zich concentreert op ODM zaken en gedreven door innovatie, is Mannled geëngageerd om beste producten en de dienst aan de klanten te verlenen.

Service

Wij hebben een zeer professioneel verkoopteam dat u de beste dienst kan aanbieden en u beantwoorden zeer professionele vragen, zodat kunt u zeer comfortabel voelen alvorens u producten van ons koopt. Zoals aan wij allemaal gekend is, is de naverkoopdienst belangrijkst aan alle industrieën. Ons bedrijf heeft ons beste geprobeerd om een van de zeer professioneel en de dienstteam hoog-kalibernaverkoop te bouwen dat alle problemen in de toekomst kan efficiënt oplossen.

Waarom Mannled kies

Helpend ondernemingen inhoud leveren die in dienst neemt, informeert en onderhoudt.

 • De technologie het LEIDENE van de flexibele LEIDENE schermmodule

  Onderzoek en Ontwikkelingsmogelijkheden

  Het mechanische ontwerp, het elektronische ontwerp, software en systeemontwerp ontwikkelen en raffineren constant onze producten met de recentste LEIDENE hardware en softwaretechnologieën.

 • De Viewpointecingenieurs van het LEIDENE scherm ontwerpen

  Creatief en Praktisch Ontwerp

  Meer dan 10 jaar van ervaring in LEIDEN vertoningsontwerp helpt ons om met succes door de idee en conceptiefase te gaan. Wij vergen trots in het verstrekken van de oplossingen van de douanevertoning die een wereld van verschil maken.

 • LEIDENE het Schermkwaliteitscontrole

  Kwaliteitsbeheersysteem

  Onze beschikbaarheid en bereidheid om ons strikt kwaliteitsbeheersysteem bij te werken leiden tot een lange levensduur, een robuuste helderheid, een kleurencoördinatie en signaalstabiliteit.

Geschiedenis

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van medische verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Wij stijgen thescale van handel en klanten door uit de wereld. Met onze goede reputatie hebben wij het vertrouwen van onze klanten gewonnen. Het is hulp de modernisering van ons land en bevordert de economische en technische uitwisselingen met de rest van de wereld. Wij zien ook ernaar uit de vriendschap met andere landen te verbeteren en positief effect te maken.

Wij hopen warm dat u en ons samen, hand in hand, een glorierijke toekomst creeert.

Ons Team

Wij hebben professioneel technicusteam allen op dit gebied meer dan 10 jaar, over de hele wereld klanten van bezoekt onze website, en meedeelt ons als u om het even welke behoeften hebt welkom heet, zien wij ernaar uit u de goede diensten te geven!

China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0China Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China het openlucht volledige kleur geleide scherm Leverancier. Copyright © 2022-2023 fullcolorledscreen.com . Alle rechten voorbehoudena.