Bericht versturen

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About 5 de dingenhuizen van Verering moeten nadenken wanneer het Selecteren van LEIDENE Muren

5 de dingenhuizen van Verering moeten nadenken wanneer het Selecteren van LEIDENE Muren

2022-07-21
Latest company news about 5 de dingenhuizen van Verering moeten nadenken wanneer het Selecteren van LEIDENE Muren

De huizen van Verering in de loop van de jaren hebben de schakelaar van de projectieschermen aan leiden gemaakt niet alleen de algemene vereringservaring verbeteren evenals wordt gebruikt als digitale signage om mensen te laten weten waar de gebeurtenissen op de kerkcampus worden gehouden. Aangezien de LEIDENE muur meer en meer gemeenschappelijk wordt, zijn hier 5 dingen die huizen van verering moeten nadenken wanneer het selecteren van LEIDEN w allen.

 

1. Wat is het moet worden gebruikt gaan dat voor?

De eerste vraag die moet worden gesteld is wat de LEIDENE muur gaat worden gebruikt voor. Is het moet worden gebruikt gaan dat als belangrijkste stadiumachtergrond in het belangrijkste heiligdom? Of hoe ongeveer als signage voor liedlyrische gedichten en aankondigingen? Gaat u HD video tonen inhoud die ook gaat zijn livestreamed over Internet? Dit zijn enkel een paar die vragen dat behoefte in het bepalen beantwoord van wordt als leiden voor u juist is.

 

2. Waar gaan de muur of de installatie gaan?

Eerste dingen eerst, gaat de installatie binnen of buiten zijn? Als zijn buitenkant, als belangrijkste markttent wordt gebruikt of u van plan is om speciale gebeurtenissen aan gelijkaardige buitenfilmnachten of de diensten te hebben. Als zijn binnen, het het belangrijkste heiligdom of een ander deel van het gebouw zal zijn? Een ander belangrijk ding om te denken over is de het bekijken afstand van de geïnstalleerde plaats aangezien het de geïnstalleerde pixelhoogte zal bepalen. Ook, zal er veelvoudige muurconfiguraties zijn die de kerk het hele jaar door zal gebruiken? Als zo, zou dit een Huur vereisen & Opvoerende van het LEIDENE kunnen led's product Directe Weergeven veelvoudige functies dienen en de juiste LEIDENE oplossing zal de kerk om op zijn eigenschappen toestaan te maximaliseren.

 

3. Kwaliteit van het Product

Wanneer wij belangrijke aankopen zoals een huis maken, onderzoeken wij elk detail in detail om ervoor te zorgen dat de investering de moeite waard is. De LEIDENE muren zijn geen verschillend. De LEIDENE materialen, de paneelgrootte, het paneelgewicht, en de machtsmiddelen zijn zeer belangrijke specificaties om te kijken wanneer het zoeken van directe meningsled's als dit laten u weten hoe het product wordt gemaakt. Een andere zeer belangrijke te overwegen eigenschap is de vernieuwingsfrequentie voor het levende de dienst stromen. Met de virtuele en levende gestroomde diensten die gemeenschappelijker worden, zal een hoge vernieuwingsfrequentie een positieve invloed op de inhoud hebben aangezien het door de camera's wordt getoond. Jammer genoeg, niet zijn alle LEIDENE vervaardiging hetzelfde en één of andere laatste langer dan anderen. Zorg ervoor u uw gepaste ijver in het vinden van het juiste product voor u doet.

 

4. Installatie en Onderhoud

Enkel omdat u u koopt betekent een LEIDENE muur niet het werk wordt gedaan. Installatie en onderhouds de kosten zijn ook factor. Gaat de LEIDENE muur muur opgezet, in een nis gezet die, of aan een bundel wordt gemonteerd zijn? Zijn het nuttige panelenachtergedeelte of de voorzijde zodat u de panelen kunt onderhouden? Kocht u extra reserveonderdelen het onderhoud op uw uitvoeren kunnen? Groter de muur, gaan de meer reserveonderdelen u vereisen. Wat is de garantie op het product en is er 24/7 levende klantenservicesteun als iets te helpen verkeerd gaat? Er zijn a lot more die het oog ontmoet wanneer u in de installatie en het onderhoud incalculeert.

 

5. Begroting

Uw begroting is waarschijnlijk het belangrijkste element tijdens het selecteren van LEIDENE muren. De huizen van verering variëren in grootte en zo zijn hun begrotingen verschillend van elk. Bijvoorbeeld, kunt u een hogere resolutiemuur willen, maar dit kan de kosten van de de LEIDENE tegels, het controlesysteem, en media server potentieel verhogen. Elk van de bovengenoemde factoren allen speelt een rol in hoe de begroting voor LEIDENE muren wordt geconstrueerd. In feite, kunnen de LEIDENE muren enkel een deel van algemeen zijn HOE de vernieuwing, zodat die kosten in de algemene projectkosten moeten worden ingecalculeerd.

 

De directe Weergeven LEIDENE muren zijn een grote technologie die vele huizen van verering hebben uitgevoerd maar heel wat kerken moeten hun gepaste ijver doen aangezien zij de technologie uitvoeren. Deze 5 uiteinden zullen helpen hoe van elke mogelijke omvang vinden het juiste product voor hen en ook is omzichtig van de kosten op lange termijn verbonden aan het hebben van een LEIDENE muur is.

Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. William
Fax.: 86--18682161132
Contact nu
Post ons