Bericht versturen

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About Gids voor het Kopen van het LEIDENE Gebiedscherm

Gids voor het Kopen van het LEIDENE Gebiedscherm

2022-07-22
Latest company news about Gids voor het Kopen van het LEIDENE Gebiedscherm

Het geleid gebiedscherm is een creatieve en unieke vertoningsoplossing die een mening 360° aan het publiek aanbiedt. Dit is verschillend van de andere vertoningen in termen van vorm en kijkt als een grote geleide bal.

De grote geleide orbs project veelvoudige kleur toont efficiënt en voor reclamedoeleinden gebruikt. De sferische geleide vertoning is douane grote geleide orb met veelvoudige gespleten vertoningen, 3d geleide gebiedvertoning en een brede het bekijken hoek.

De sferische geleide vertoning beperkte het gebruik van regelmatige vertoningen met zijn unieke stijl en vorm. De geleide sferische vertoning is geschikt voor binnen en openluchtgebruik.

1. Hoe werkt het?

Het LEIDENE gebiedscherm bevat een centrale controlemodule, vertoningsmodule, een module van de doopvontbibliotheek, een module van de motoraandrijving, en een voeding.

Wij kunnen geleide gebiedvertoningen gebruiken openlucht en binnen. Over het algemeen, is de pixelhoogte van het binnen sferisch scherm 2mm (P2), 2.5mm (P2.5), 3mm (P3), 4mm (P4).

Het volledig-kleurenscherm van de openlucht geleide bal heeft een pixelhoogte van meer dan 6mm (P6).

2. Kenmerken van het LEIDENE Sferische Scherm?

De LEIDENE sferische vertoning is een front en een aantrekkelijk reclamehulpmiddel geworden dat publiek aantrekt. Zijnd de oplossing van de overzichtsvertoning, heeft de LEIDENE vertoningsbal een immense rol in modern-dagdecoratie.

3. Niueeigenschappen van LEIDENE Vertoningsbal:

• De geleide gebiedballen zijn zeer flexibel, en u kunt vele video'sinhoud op geleid videovertoningsgebied tegelijkertijd spelen. Bijvoorbeeld, kunt u video op het zes-bal scherm spelen en andere berichten op de rest gebieden tonen.

• Het geleide gebiedscherm biedt een volledig-hoekmening zoals een bal aan.

• De bal leidde vertoning is zacht en perfect. Wij kunnen verschillende verscheidenheden in vormen van het geleide scherm zoals een zeshoek (als voetbal), watermeloen (beste oplossing), en driehoek (als een satelliet) hebben.

• Het komt in veel andere stijlen zoals een geleid masker, waterdrop, en bloemontwerp.

• wegens installatieflexibiliteit, kunnen wij het in gediversifieerde manieren als plafond, zetel, en mozaïek installeren om aan onze vereisten te voldoen.

• Nochtans, hangt het van uw creativiteit af, hoe u tot uw reclame plezierige gebruikende eigenschappen van RGB LEIDEN gebied maakt. u kunt aandacht-grijpende grafiek met behulp van geanimeerde kleurencombinaties tot stand brengen.

laatste bedrijfsnieuws over Gids voor het Kopen van het LEIDENE Gebiedscherm  0

4. Waar wordt het LEIDENE Sferische Scherm gebruikt?

• De LEIDENE gebiedschermen worden gebruikt in wetenschap en technologiemusea, openlucht videoreclame. Naast het spelen van video's, gebruiken wij hen voor beeld, en merkbevordering die adverteren. Het kan ook voor decoratie en verlichting worden gebruikt.

• De sferische schermen zijn Geïnstalleerd bij prominente plaatsen in de tentoonstellingszalen. Het trekt de aandacht van het publiek met een 360 graad het bekijken hoek aan en brengt een overweldigend visueel effect.

• De 3d inhoud op de geleide gebiedvertoning wordt gespeeld leidt tot een fysiek effect dat. de toeristen voelen als het lopen in de geheimzinnige gigantische ruimte.

• De video die op de openlucht geleide bal adverteren is zeer algemeen gebruikt van de geleide gebiedschermen in sterhotels, stations, winkelcomplexxen, etc.

• De openlucht geleide bal adverteert kortingsaanbiedingen van een merk in open plaatsen, en de vertoningen in alle richtingen trekken mensen binnen van alle kanten aan in openlucht en, die potentiëlere klanten naar merken zullen aantrekken.

5. Hoe te om het Beste Kwaliteits LEIDENE Sferische Scherm te kiezen?

Om de beste kwaliteits sferische geleide vertoning te kiezen, moet u deze stappen volgen:

Als u een aandacht-grijpende campagne wilt, aandacht heb voor deze punten. Eerst, bepaal uw vereisten alvorens het beste vertoningsgebied te kiezen leidde als diameter van het scherm, vereisten van pixelhoogte, het werkingsgebied van die toepassing van de pixelhoogte, type van het geleide gebiedscherm, vereisten van installatie (binnen of in openlucht).

Na het bepalen van bovengenoemde basisvereisten, zijn dit een andere factoren die om worden vereist worden geconcentreerd op:

• Alvorens het geleide super gebied te kopen, vergeet niet om gemakkelijk te controleren om functie te installeren. Met de vorderingen in technologie, moeten wij niet veel inspanning aan opstelling zetten de geleide vertoningsbal.

• Het is belangrijk om het bedrijf te selecteren dat een waarborggarantie op de gekochte punten aanbiedt. Alvorens het geleide scherm te kopen, verzeker de garantie. De garantie is één belangrijkste ding dat u van een bedrijf met goede klantenservice kunt krijgen.

• Pixel/beeld de kwaliteit kan niet worden genegeerd terwijl het kopen van de geleide vertoningsbal. Natuurlijk, zult u de gebiedschermen aan vertoningsberichten en advertenties gebruiken. Nochtans, is het belangrijk om tot de schermen met uitstekende leesbaarheid en hoge pixel opdracht te geven. Zo, verkies een toestel dat de beelden van uitstekende kwaliteit zal produceren.

laatste bedrijfsnieuws over Gids voor het Kopen van het LEIDENE Gebiedscherm  1

6. De voordelen kunnen wij van het LEIDENE Sferische Scherm krijgen?

Het LEIDENE balscherm heeft opmerkelijk vermogen voor de reclame in verscheidene voorwaarden. Daarom kunt u de verdere voordelen hebben door het geleide gebiedscherm te selecteren.

• Het geleide balscherm biedt uitstekende vertoningscapaciteit aan. De creatieve en unieke ontwerpen, de hoge beeldkwaliteit, en de kleurrijke vertoning maken tot het een geleid flikkerend gebied. Daarom is het een efficiënte manier om de aandacht van de kijkers te trekken.

• Het geleide super gebied helpt u om het juiste publiek aan uw onlangs gelanceerde producten te richten.

• Het is een rendabele manier om uw zaken of merk te verhogen.

• Wij kunnen verbazende geleide die ballen ontwerpen op architectuur, landschappen, en stedensymbool worden gebaseerd.

• In het bijzonder, is de geleide vertoningsbal uniek en maakt de reclamecampagne creatief. Door uw kleurrijke reclame met een geleide rgb bal te ontwerpen, kunt u uw product prominent maken.

7. Hoe te om LEIDENE Sferische het Schermfabrikant te kiezen?

Het is toepasselijk op vermelding dat de sferische geleide vertoning een combinatie van verfijnde technologie en esthetica is. U kunt van voordelen op lange termijn genieten door een achtenswaardige geleide het schermleverancier te kiezen.

Nochtans, om heel wat te grijpen kunt u uw acquittances voor geleide gebiedvertoning voor de verkoopdiensten vragen dichtbij u of de online overzichten lezen om zijn echte waarde te controleren. Vinden leidde gebiedvertoningen in de V.S. is gemakkelijk zoals vergelijken bij andere gebieden.

De complexe technische vereisten en de productiemoeilijkheid bepaalden dat de geleide vertoningstechnologie in de handen van klein aantal van de geleide fabrikant van de gebiedvertoning is.

Welke een belangrijk ding is om de geleide het schermfabrikanten te houden om technisch efficiency en professionalisme te handhaven.

8. Conclusie:

Uiteindelijk, besluiten wij dat deze technologie aan eigenschappen rijk is die helpen om de bericht en vertonings visuele inhoud uit te drukken. Het helpt uw zaken om aan u duidelijk uit te komen en ten goede te komen met extra winst. Als u van alle voordelen wilt genieten, dan kies een betrouwbare geleide leverancier van het gebiedscherm en geniet van zijn grafiekcreativiteit.

Ongeveer MANNLED

Als professionele LEIDENE Vertoningsfabrikant, verleent MANNLED betrouwbare producten, de uitvoerige diensten en creatieve oplossingen. Sinds onderneming, heeft ons team onophoudelijk vernieuwd. De onze Huur LEIDENE Vertoning, LEIDENE Affiche, Stadium het LEIDENE Scherm, Flexibele LEIDENE Vertoning, Transparante LEIDENE Vertoning, Kerk LEIDENE Muur, Overleg het LEIDENE Scherm, leiden drapeert het Scherm, Nationstar-het LEIDENE Scherm, LEIDENE Vertoningsbal, Stadion hebben de LEIDENE Schermen de meest geavanceerde technologie en het toekomstgerichte ontwerp in de huidige markt.

Voor meer informatie over LEDSINO, te volgen gelieve ons op Youtube, Twitter, Facebook, Instagram of Linkedin!

Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. William
Fax.: 86--18682161132
Contact nu
Post ons