Bericht versturen

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd william.xue@foxmail.com 86--18682161132

Shenzhen Mannled Photoelectric Technology Co., Ltd Bedrijfprofiel
nieuws
Huis > nieuws >
Company News About het openlucht volledige kleur geleide vertoningsscherm

het openlucht volledige kleur geleide vertoningsscherm

2022-07-21
Latest company news about het openlucht volledige kleur geleide vertoningsscherm

Bovendien worden de beroemde onderhoudseigenschappen voortgezet op de openluchtreeks, met voor en achterinstallatie een eenvoudig en snel 2-3 stapproces. Met voor en achtermoduleassemblage en toegang, is om het even welk verder behoud van de reeks flexibel aan waar de openluchtreeks geïnstalleerd is.

 

De naadloze, levendige beelden bij een overweldigende 10.000 neethelderheid zijn voornaamste van Reeks. Dank aan de hoge contrastverhouding, die gediversifieerde en verzadigde kleuren met vlotte overgangen opschept, wordt de reeks ontworpen om een hoge beeldkwaliteit zelfs onder direct zonlicht te tonen. En bij een 3,840Hz-vernieuwingsfrequentie en een grayscale met 16 bits, kunnen de adverteerders worden verzekerd dat levendig, het oog dat beelden vangt met Reeks, geen kwestie gewaarborgd is waar het wordt geplaatst.

 

De duurzaamheid is ook bij het front van de meningen van ingenieurs wanneer het ontwikkelen van Reeks geweest. Waterdicht, met een werkende temperatuur tussen -40 en +50 graden van Celsius, belooft de reeks om elk uur van de dag zelfs in de meest veeleisende voorwaarden uit te voeren. En, met MANNLED-team van de toekennings het winnende klantenservice, dat de volledige reeks behandelt, kunnen de integrators gemakkelijk rusten wetend dat het product vele komende jaren betrouwbaar is.

 

De reeks heeft pixelhoogte in 5mm, 6,66 m m, 8mm en 10mm.

 

Perfectioneer voor installatie binnen om het even welke DOOH-ruimte, hetzij voor een stadion, aanplakborden of aan de kanten van gebouwen, belooft de openluchtreeks om het oog van iedereen of ver te naderen.

Evenementen
Contactpersonen
Contactpersonen: Mr. William
Fax.: 86--18682161132
Contact nu
Post ons